Totaalservice

Bij Chapo is het elke dag opnieuw ‘Dag van de klant’. Van advies over productie tot en met transport: we kunnen je niet genoeg op het hart drukken dat je bij ons een complete en kwaliteitsvolle service krijgt. Eén betrouwbare partner, één vast aanspreekpunt. Met een eindresultaat om vol trots mee uit te pakken.

Samen naar de juiste keuze

Het aanbod is groot, het aantal mogelijke keuzes nog veel groter. Kiezen voor het juiste drukwerk kan soms onbegonnen werk lijken. Daarom staan onze experten je met raad en daad bij. Materialen, druktechniek, toepassingen, afwerkingsopties, zij weten perfect hoe jouw drukwerk het best uit de verf komt. Wij zijn geen internetdrukker, onze deur staat op elk moment voor je open.

Productie van topkwaliteit aan toptempo

Wij schieten geen enkel idee af. Onze hoogstaande drukinstallaties en echte vakmensen zorgen ervoor dat we elk drukwerk aan de hoogste kwaliteit kunnen afleveren. Telkens binnen de afgesproken deadline.

Afgeleverd zoals afgesproken

Geen onaangename verrassingen bij Chapo. Jij krijgt van ons een duidelijk uitgewerkte offerte, wij houden ons aan de overeengekomen prijs. Houden we jouw drukwerk na afloop nog even bij ons in het magazijn? Of leveren we het meteen af zoals afgesproken? Ook op vlak van logistiek en transport bieden we verschillende opties aan.

Hoe ver onze service gaat? Alles is bespreekbaar!
Neem contact met ons op en we overlopen jouw project tot in de puntjes.

Contacteer ons Concept doorsturen

dit toverden we reeds
uit onze hoed

© CHAPO