Tafelkaarten drukken: 5x inspiratie

Tafelkaarten: je vindt ze op bijna elke balie, bureau en – uiteraard – tafel terug. Omdat ze de ideale manier zijn om een boodschap op een snelle en voordelige manier in de kijker te zetten. Maar welke mogelijkheden zijn er allemaal om tafelkaarten te drukken? Wij inspireren je met 5 voorbeelden!

1. Tafelkaarten als informatieve display

Openingstijden die wijzigen? Een evenement dat op de planning staat? Een nieuwe dienst of product? Tafelkaarten zijn de ideale manier om bepaalde informatie van je bedrijf in de kijker te zetten. Het voordeel: je kan ze laten drukken in heel wat verschillende afmetingen. Zodat jouw boodschap helemaal tot z’n recht komt.

2.  Programmakaart

Organiseer je een keynote, opleiding of ander event, dan hoort daar waarschijnlijk een programma bij. En wil je dat aanwezigen niets van je programma missen, dan is een duidelijk overzicht een must. Flyers met het tijdschema zijn een goede optie, maar raken vaak snel verloren. Zet daarom ook een aantal tafelkaarten met de programmatie neer op centrale plekken. Zo ben je zeker dat je aanwezigen niets missen.

3. Kalenders

Iedereen gebruikt wel een kalender. Zeker op de werkvloer. Tafelkaarten als kalender zijn dan ook het ideale promotiemateriaal of relatiegeschenk. Bedruk ze met jouw huisstijl en deel ze uit aan je klanten en relaties. Het resultaat? Zij hebben een handig overzicht, terwijl jij aan naamsbekendheid wint.

Wil je een kalender ontwerpen? Wij gaven je al eerder 5 aandachtspunten.

Chapo-realisaties-16-350x233
4. Tijdelijke acties

Tafelkaarten zijn ideaal voor tijdelijke acties. Net omdat ze zo voordelig en makkelijk te bedrukken zijn. Loopt er een bepaalde actie of promotie bij jouw bedrijf? Druk het op een tafelkaart en zet ‘m in het zicht van je doelgroep. Zo mist niemand je boodschap.

5. Naamplaatjes

Organiseer je een bedrijfsdiner? Een vergadering? Of een ander bedrijfsevent? Dan zijn naamkaartjes een must. Ze zorgen voor een professionelere uitstraling, en vermijden ongemakkelijke situaties. Bedruk ze met jouw huisstijl om het plaatje compleet te maken.

Tafelkaarten drukken: tot in de puntjes!

Wil jij graag een tafelkaart voor jouw bedrijf laten drukken? The sky is the limit. Daag ons zeker uit en we tonen je graag wat we allemaal uit onze hoed kunnen toveren. Of vraag alvast vrijblijvend een offerte aan.

Heb je nog vragen voor ons? Laat het ons zeker weten en wij helpen je graag verder.

© CHAPO - Cookies