Stickers laten bedrukken: 5 mogelijkheden op een rij

Stickers zijn overal. Vooral omdat ze zo breed inzetbaar zijn. Zo zijn ze in de marketing bijvoorbeeld de ideale manier om je onderneming, product of service in de kijker te zetten. Maar welk type stickers kan je in dat geval laten bedrukken? Wij inspireren je met 5 mogelijkheden.

1.    Raamstickers

De kans is groot dat er dagelijks heel wat mensen je kantoorruimte passeren. Raamstickers trekken in dat geval de aandacht en geven je onderneming extra visibiliteit. En nog een pluspunt: ze zijn leuk als decoratie en creëren ook de nodige privacy. Kies je bijvoorbeeld voor one way vision vinyl stickers, dan kan je van binnenuit gewoon naar buiten kijken, terwijl dat andersom niet het geval is.

2.    Autostickers

Ben je veel onderweg? Dan zijn autostickers zijn de ideale manier om contactmomenten met je doelgroep te creëren. Of je nu kiest voor een kleine sticker met je logo of voor volledige car wrapping: met een autosticker val je gegarandeerd op.

3.    Logostickers

Ook logostickers zijn de ideale manier om meer naamsbekendheid te creëren voor je bedrijf. Door ze op enveloppen, kantoormateriaal of pakketjes te plakken, bijvoorbeeld. Maar ook door ze uit te delen. Mensen houden immers van stickers én van dingen te krijgen. En wanneer zij ze op hun beurt ergens plakken, reizen je stickers helemaal vanzelf verder.

4.    Laptopstickers

Werken jij of je collega’s veel buiten de kantoormuren? Of gaan jullie veel bij (potentiële) klanten op bezoek? Dan zijn laptopstickers onmisbaar. Ze trekken de aandacht, zorgen voor meer naamsbekendheid en geven je laptop een extra touch. Kies voor een kleine, simpele sticker met je logo of ga all the way en besticker de volledige voorkant van je laptop met een blits design.

5.    Vloerstickers

In tijden van corona zijn vloerstickers vooral handig om mensen op een gepaste afstand van elkaar te houden. Maar ook marketinggewijs zijn vloerstickers ideaal om een boodschap extra in de verf te zetten. Net omdat ze zich op een onverwachte plek bevinden, vallen ze meer op.

Stickers laten bedrukken: daag ons uit!

Een standaardvorm of een op maat gemaakte sticker? Herbruikbaar of niet? Transparant of mat? Er bestaan heel wat verschillende stickermaterialen en mogelijkheden. Wij drukken jouw stickers dan ook helemaal zoals jij het wilt. Daag ons gerust uit. Of contacteer ons voor verdere info.

© CHAPO - Cookies