Magneetstickers onder de loep genomen

Stickers die je eenvoudigweg kan verwijderen en daarna terug aanbrengen. En dit op eender welk voorwerp van metaal? Wij vertellen je graag alles over magneetstickers.

Van auto’s en whiteboards tot op koelkasten: een magneetsticker kan je op ieder metalen oppervlak kleven. Ze zijn dan ook perfect om bijvoorbeeld een tijdelijke actie te communiceren, een vacature bekend te maken of pakweg een nieuw product in de kijker te zetten.

Meerdere keren te gebruiken

De naam zegt het eigenlijk al zelf. Een magneetsticker kan je er makkelijk terug af halen en na verloop van tijd opnieuw gebruiken. Zo heb jij geen last van lijmresten of verkleuring van bijvoorbeeld je autolak.

Hoe maken we zo’n magneetsticker?

Een magneetsticker is in zijn originele vorm aan één zijde magnetisch en aan de andere zijde wit. Op die witte laag printen we. Hoe groot we kunnen gaan? Daag ons gerust uit! Van een kleine model tot een uit de kluiten gewassen exemplaar: de mogelijkheden qua lengte en breedte zijn oneindig. Wij snijden jouw gewenste vorm uit en printen er je design op.

Afweging maken

Magneetstickers worden vooral gebruikt voor tijdelijke acties. Maar zijn uiteraard duurder dan gewone stickers. Daarom is het steeds belangrijk een afweging voor jezelf te maken. Ga je de sticker toch niet zo vaak opnieuw gebruiken? Dan is het bijvoorbeeld verstandiger om te kiezen voor een aantal verwijderbare varianten.

Magneetstickers op jouw maat

Een magneetsticker die perfect is voor jouw tijdelijke communicatie? Kom gerust eens langs, samen maken we er werk van!

© CHAPO - Cookies