Huisstijl drukken: hoe zorgen wij voor het extraatje?

Van visitekaartjes tot briefpapier: jouw huisstijl is de visuele identiteit van je bedrijf. Een goed design is de eerste stap. Maar hoe zorg je er vervolgens voor dat jouw huisstijl helemaal tot zijn recht komt in je drukwerk? Huisstijl drukken: tijd voor enkele tips… on the house!

Papier maakt het verschil

Kiezen de meesten voor een standaardpapier? Wel, dan ga jij toch voor een specialere papiersoort? Van ongestreken tot gestreken papier, iedere type papier zorgt voor een andere look and feel. Stel je daarom deze vraag: Wat wil ik uitstralen? Waar staat ons bedrijf voor?

Is duurzaamheid bijvoorbeeld een belangrijk thema voor jouw bedrijf? Kies dan voor een gerecycleerd papier. Of zit je met je producten in een hogere prijsklasse en wil je klasse uitstralen? Dan is je huisstijl drukken met een glossy papiersoort eerder iets voor jou.

De afwerking

Draagt ook bij tot die eigen look and feel: de afwerkingsvormen van je drukwerk. Combineer bijvoorbeeld dat glossy, kraakwit papier met een goudfolie en het resultaat is een nog exclusievere en dus duurdere uitstraling.

Of is jouw manier van communiceren rechttoe rechtaan en jong? Dan zorgen we met een uv-spotlak voor een frisse toets. Of misschien maak je wel gebruik van een leuke stansvorm? Deze afwerkingen zorgen ervoor dat je huisstijl helemaal “af” is.

Een sublieme huisstijl drukken: wij weten raad

Jouw huisstijl naar een hoger niveau brengen in je drukwerk? Leg een afspraak vast en we bespreken alle mogelijkheden!

© CHAPO - Cookies