Gepersonaliseerd drukwerk: voor mailings met impact

Een uitnodiging op naam. Een envelop met een persoonlijke boodschap erop. Brieven met telkens een andere foto, afgestemd op de voorkeuren van de ontvanger. Stuk voor stuk staaltjes van gepersonaliseerd drukwerk. Wat zijn de mogelijkheden? En hoe zit het met de praktische kant?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Flyers met een unieke kortingscode, enveloppen die de geadresseerde met zijn of haar voornaam aanspreken…

Maar denk gerust verder dan enkel het tekstuele. Wat dacht je van een toffe postkaart met een volledig gepersonaliseerde afbeelding? Een voorbeeldje. Stel dat je bedrijf binnenkort haar tienjarig bestaan viert en je een event organiseert voor je klanten. Stuur hen dan allemaal een postkaart op met een verjaardagstaart… met daarop in chocoladeletters hun naam. Wedden dat daar meer respons op komt dan een klassieke uitnodiging?

Om maar aan te tonen dat gepersonaliseerd drukwerk net zover gaat als jij wilt.

Hoe lever je je bestanden aan?

Dat kan op twee manieren:

  1. Je levert ons je opmaak aan waarbij de personalisatie al in het design is doorgevoerd. Wij drukken het voor jou… en klaar.
  2. Je bezorgt ons je opmaak en laat ruimte vrij voor personalisatie. Daarnaast geef je ons een up-to-date excel-lijst met alle gegevens van je klanten: naam, adres, persoonlijke boodschap, …

Voor welke manier je ook gaat, wij zorgen vervolgens voor een piekfijne druk én bezorgen al dat gepersonaliseerd drukwerk aan de post. Kant-en-klaar voor verzending.

En wat kost dat?

Gepersonaliseerd drukwerk is net zoals gewoon drukwerk afhankelijk van een aantal factoren: papiersoort, oplage, formaat, … Een standaardprijs kunnen we je dus niet meteen meegeven.

Deze belangrijke tip geven we je alvast wél mee: het is vooral de verzending die een groot deel van het budget bepaalt. Een standaard enveloppe kost bijvoorbeeld 25 cent om op te sturen. Kies je voor een enveloppe buiten formaat, dan ga je al snel naar 1 euro per stuk.

Gepersonaliseerd drukwerk: wij staan voor je klaar!

Een mailing met impact? Gepersonaliseerd drukwerk zorgt er gegarandeerd voor! Je eerste gepersonaliseerde uitnodigingen sturen? Of wil je postkaarten op maat verzenden? Alles begint bij dat eerste gesprek.

 

© CHAPO - Cookies